Menu 1 : |
|
Forret: | Høns i asparges med tarteletter |
Hovedret: | Krydderkam med flødekartofler, og grøn salat |
Dessert: | Hindbærtærte med fløde og creme fraiche |
pr. couvert 170,00 |
|
Menu 2 : |
|
Forret: | Hjemmelavet spegeskinke med melon, flutes og smør |
Hovedret: | Italiensk pattegris fyldt med krydderier og hvidløg. Med flødekartofler, krydderkartofler og 5 slags færdig blandet salater. |
Dessert: | Frugttærte med kransekage og creme fraiche |
pr. couvert 190,00 |
|
min 40 couverter - eksl udskæring | |
Menu 3 : |
|
Forret: | Varmrøget laks med agurkedressing og flutes |
Hovedret: | 3 slags kød: Tyndstegs filet | Farseret kalkun | Glaseret skinke med flødekartofler, krydderkartofler og 5 slags færdig blandet salater. |
Dessert: | ½ Ananas med marinerede frugter og råcreme. |
pr. couvert 220,00 |
|
ændring af menu, kan ske efter ønske. |